Tim Swaag

  • Bruiloften
  • Day in your Life
  • Unieke momenten

Over Mij

Laat ik me even voorstellen! Hi ik ben dus Tim, geboren in 1983 en ik woon praktisch mijn hele leven al in het idyllische Alkmaar. Tussendoor heb ik een uitstapje gemaakt naar Australië waar ik 3,5 jaar in Brisbane heb gewoond samen met mijn vriendin, inmiddels vrouw, Amy.

Het was in die periode in Australië dat ik besloot een camera te kopen en al het moois van dat prachtige land vast te leggen. Terug gekeerd in Nederland bleef de passie voor reisfotografie (zie ook mijn Instagram), maar kwam ook de interesse voor reportage fotografie.

Reportage fotografie heeft inmiddels een speciaal plekje in mijn hart gekregen. Ik vind het prachtig om op de mooiste trouwlocaties, de meest bijzondere momenten van jullie leven vast te leggen. Ook het fotograferen van die unieke sfeer van jullie dagelijks leven vind ik altijd heel speciaal. Het levert altijd prachtige beelden waar je later met veel plezier op terug kijkt.

Dan wil je natuurlijk weten wat je van mij mag verwachten! In mijn reportages leg ik de focus op het vastleggen van de details die samen het grote verhaal vertellen. Ik zoek naar de speciale emotionele momenten die prachtige herinneringen vormen. Uiteraard heb ik daarbij oog voor het beste licht en mooiste omgeving.

Benieuwd naar waar ik mee schiet? Ik ben al jarenlang Canon fan: gewoon de mooiste kleuren in je foto’s! Ik maak tijdens shoots gebruik van 35mm, 50mm, en 70-300mm lenzen en bewerk de foto’s altijd in Lightroom/Photoshop voor het beste resultaat.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy